Maandag 29/8

Vandaag niets anders gedaan dan auto gereden … we moesten zo’n 525km verder naar het zuiden, naar East-London … (of Buffelo City) … in de provincie Wild Coast …

Zo’n 7 uur gereden, maar dit was ook meteen ook onze langste rit … vanaf nu wordt het steeds korter … we zijn nu ook trouwens in de helft van onze rit … en op 70km na hebben we al 4000 km gereden … ozze Patrick doet dat zeer zeer goed en vlot … hij rijdt links alsof’m nooit anders heeft gereden …

Hier in East-London slapen we 1 nachtje in de Sand Castle B&B … het is eigenlijk gewoon een tussenstop …

Sabd Castle is vlak bij de zee … een huiske dat ons wel heel erg aanstaat …

Morgenvroeg rijden we door naar Addo Elephant N.P. waar we weer gaan gamedriven … daar slapen we 2 nachten in een safaritent … dus het zal weer effe wachten zijn voor je van ons iets hoort … maar geen nieuws goei nieuws e …

tot later …